AYOG STREETFOOD

Recentebeoordeling


3 sterren uit 24 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ayog Streetfood. Meer weten? Ontdek meer

11 mrt 2024 om 6:30 Verkeerde drankjes gekregen en het eten was koud bij aankomt de pasta was droog. Nog nooit zo een karige maaltijd gehad. Echt te schandelijk voor woorden
25 feb 2024 om 4:20 Het eten niet goed gaar.
19 feb 2024 om 20:28 Heerlijk gegeten, vriendelijke mensen. Mijn zoontje heeft genoten van zijn pizza en broodje. Bedankt!!
31 jan 2024 om 22:26 ispanakli Borek Superdi 5 Yildizli Taze Borek
9 jan 2024 om 13:53 Soep Was Lekker Het Is Zeker de moeite waard
28 dec 2023 om 21:50 WAARSCHUWING: Ayog Street Food = gevaar! Slechte kwaliteit, onhygiënisch, nul klantenservice. Uw gezondheid riskeert, klachten genegeerd. Eet hier NIET! Horrible food quality and service!
28 dec 2023 om 18:00 Het eten was droog, heel erg zout . Gewoon viez , ik heb alles drie pizza weg gegooi zo waren niet te eten.
26 dec 2023 om 1:32 We ordered the kokorec sandwich and some midye dolma. The food was really hot when arrived. The midye dolma was really nice the kokorec sandwich was also good (not the best I ever ate at all but really okay). We were happy with our order.
23 dec 2023 om 7:35 Eeten heel. Slecht
22 dec 2023 om 8:02 Eten kwam snel en het smaakte goed!
21 dec 2023 om 2:58 Tyfus slecht. Man wat een slecht eten. Heb het niet eens opgegeten. Na een paar happen had ik al geen trek meer. "Kip Kerrie" alles behalve een Kip Kerrie. Sla tomaat? Kiphotdog? Rauw van binnen. Ga de voedselveiligheid inschakelen voor deze tent.
21 dec 2023 om 1:00 Very delicious food